Domů
základní údaje
Aktuálně
pořádané akce Domova, aktuality
O službě
informace pro zájemce
Kontakty
vedení domova a jednotlivé služby

Patron našeho Domova a Centra denních služeb

Patron našeho Domova a Centra denních služeb

Náš Domov a Centrum denních služeb Jablonec nad Nisou, p.o. získal patrona, který zaštítí konání sportovních a kulturně společenských akcí.


Stal se jím sedmadvacetiletý český fotbalový reprezentant Pavel Kadeřábek, kterého známe jako obránce a záložníka působícího v České republice ve Spartě Praha a v současně době hrajícího v německém fotbalovém klubu 1899 Hoffenheim.  „Svoje patronství beru velmi vážně, jsem si vědom, že ne každý má to štěstí, že se může plnohodnotně zapojit do společenského a sportovního života a já pevně věřím, že jako patron Domova a Centra v Jablonci nad Nisou, budu moci splnit některá sportovní přání a sny jejich klientů“, uvedl Pavel Kadeřábek na první společné akci, kterou byla jeho návštěva v Domově a Centru. Vzorem pro jeho patronství mu může být obdobná činnost jeho manželky Terezy, která ještě pod svým dívčím jménem Chlebovská, jako Miss roku 2012, podpořila kampaň „Fotbal pro rozvoj“, jehož cílem je motivovat a inspirovat nejen mladé lidi, aby se aktivně zajímali o řešení problémů ve světě i v místě, kde žijí.

Nakonec díky nezištné finanční podpoře kamaráda a spolupracovníka našeho patrona Petra Reimana, jsme mohli pro klienty, zorganizovat akci, kterou jsme se rozloučili s letošním létem. Za tuto podporu velmi děkujeme.

PhDr. Lenka Kadlecová

Publikováno: 6. září 2019 8:00



VZMR


Domov a Centrum denních služeb
Jablonec nad Nisou, p.o.

E-mail: info@dcjbc.cz


Liberecký kraj
Zřizovatelem příspěvkové organizace je Liberecký kraj

MPSV

Centrum denních služeb

Centrum denních služeb

Domov Erbenova

Domov Erbenova

Domov Lesní

Domov Lesní