Domů
základní údaje
Aktuálně
pořádané akce Domova, aktuality
O službě
informace pro zájemce
Kontakty
vedení domova a jednotlivé služby

Ples ZÁKLADNY

Ples ZÁKLADNY

Dne 31. ledna 2020 proběhl v jabloneckém Eurocentru 1.ročník legendárního plesu ZÁKLADNY. Bylo to poprvé a doufejme, že ne naposledy, kdy kluci ze ZÁKLADNY zorganizovali fantastickou akci, která nemá v historii plesů v Jablonci nad Nisou obdoby.


Za podpory svých sponzorů ji uspořádali jako poděkování všem hostům stánku s občerstvením ZÁKLADNA u jablonecké přehrady, který funguje dva roky. „Věříme, že si to všichni užili tak jako my a těšíme se na další vydařené akce," řekl jeden z organizátorů Martin Kotyza.

Ples měl také charitativní podtext. Na místě se dražilo a výtěžek putoval na konto Domova a Centra denních služeb v Jablonci nad Nisou.

Dražil se například dres mistra světa ve fourcrossu Tomáše Slavíka, podepsaná raketa tenistky Karolíny Plíškové anebo dres fotbalové reprezentace. „Aukce dresů a tenisové rakety, která se zde dnes večer uskutečnila, vynesla dost vysokou finanční částku, která bude použita na zkvalitnění života našich klientů,“ uvedla ředitelka organizace PhDr. Lenka Kadlecová, „chci moc poděkovat všem ze ZÁKLADNY a jejich partnerům, kteří dnešní ples zorganizovali a bez kterých by dnešní aukce nebyla,“ dodala.

Díky samozřejmě patří i těm, bez kterých by aukce nebyla aukcí, dárcům dresů a tenisové rakety. Díky tak patří patronu Domova a Centra denních služeb v Jablonci nad Nisou fotbalovému reprezentantu Pavlu Kadeřábkovi, tenistce Karolíně Plíškové a její nadaci a cyklistovi Tomáši Slavíkovi.

Poděkování patří také Petru Rejmanovi, kterým s domovem spolupracuje již několik let, pomáhal tuto aukci zorganizoval.

„Ze všeho nejvíc však patří poděkování hlavně těm, kteří se aukce zúčastnili a bez kterých bych nemohla převzít šeky s vybranou finanční hotovostí, které umožní našim holkám a klukům si užít života zase o něco víc,“ uvedla na závěr ředitelka organizace.

Publikováno: 1. února 2020 6:00



VZMR


Domov a Centrum denních služeb
Jablonec nad Nisou, p.o.

E-mail: info@dcjbc.cz


Liberecký kraj
Zřizovatelem příspěvkové organizace je Liberecký kraj

MPSV

Centrum denních služeb

Centrum denních služeb

Domov Erbenova

Domov Erbenova

Domov Lesní

Domov Lesní